top of page
SAMARBETEN
&
VI REKOMMENDERAR

Akademibokhandeln i Arvika

Föreningen har ett nära och bra samarbete med Akademibokhandeln i Arvika.

Vill du ha superbra service, kunnig personal och ett stort urval av böcker rekommenderar vi er att besöka denna genuina bokhandel i Arvika

Länsstyrelsen Värmland

Vi har ett nära samarbete med Länsstyrelsen Värmland i våra fornminnesprojekt.

Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människorna i varje län. Vi är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering, riksdag och centrala myndigheter å den andra. Landshövdingen är chef för länsstyrelsen och har i uppdrag att följa utvecklingen och informera regeringen om länets behov.

Studieförbundet Vuxenskolan

Vi har ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Arvika.

Studieförbundet  Vuxenskolan är Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder kurser och studiecirklar inom massor av olika ämnen över hela Sverige. Hitta din kurs på sv.se och anmäl dig redan idag!

Börsljudet

Börsljudet drivs av Börs Anders, vars namn Börs härstammar från en gård i Dalarna. Börs Anders har utbildning från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm med bastuba, blockflöjt och piano som huvudinstrument. Han har arbetat som instrumentlärare i drygt 25 år och kunde under 15 år även ses i den beridna högvakten vid Stockholms slott. Under senare år har Börs Anders spelat bastuba i Stockholms Musikkår Tre Kronor.
Musiken har varit viktig för Börs Anders ända sedan barndomen. Han föddes 1949 i Valparaiso i Chile, men har sina rötter i Dalarna. I dag bor han i Berga-Tuna en mil väster om Nyköping, där har också har sin verkstad.

Utifrån sina kunskaper och erfarenheter har Börs Anders börjat tillverka folkliga blåsinstrument, gärna med svensk tradition.

Please reload

bottom of page